Seikkailu­Sveitsin rekry 2023!

Me SeikkailuSveitsillä etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja iloisia puistotyöntekijöitä täydentämään tiimiämme kesäsesongin ajaksi. Työt sijoittuvat joustavasti toukokuusta syyskuulle ja työvuoroja tehdään sekä seikkailupuistossa, että SuperParkilla.

Seikkailupuistossa työntekijät toimivat ohjaajina ja pelastajina, jotka opastavat asiakkaita, sekä valvovat heidän kiipeilyä. Seikkailuohjaajan työhön kuuluu myös turvallisuudesta huolehtiminen ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. SuperParkissa henkilökuntamme vastaa puiston päivittäisistä tehtävistä ja valvoo asiakkaiden turvallisuutta.

Odotamme sinulta vähintään 18-vuoden ikää, EA-1 korttia ja englanninkielen taitoa. Katsomme muun kielitaidon sekä aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä eduksi. Liikunta-alan koulutus on iso plussa! Tarjoamme joustavia työaikoja nuorekkaassa porukassa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi erilaisissa tehtävissä.

Etsimme sinua, joka et pelkää vaihtuvia tilanteita ja haluat kesäksi aktiivisen työn asiakkaiden parissa. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, eli jos kiinnostuit laita vapaamuotoinen hakemus CV:n kera tulemaan! Ilmoitathan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä.

Palkkaus huvi-, teema-, ja elämyspuisto tes.

Lisätiedot ja hakemukset:

puh. 040 676 4660