07. Maaliskuu, Hyvinkää SÄÄ NYT puolipilvistä -7 KATSO 10 PÄIVÄN SÄÄENNUSTE
SeikkailuSveitsi Facebookissa SeikkailuSveitsi Instagramissa
Seikkailu Sveitsi TYHY- ja virkistyspäivät

TYHY- ja virkistyspäivät

Yhdessä seikkailemaan!

SeikkailuSveitsi tarjoaa mahtavat puitteet vauhdikkaaseen ja taatusti unohtumattomaan toimintapäivään! Oli kyseessä sitten synttärit, TyHy- tai virksityspäivä, kauden päättäjäiset, polttarit tai seikkailupäivä perheen kesken– seikkailemassa viihtyy jokainen. Päivä sisältää kaikille mukavaa ja elämyksellistä tekemistä seikkailuradoilla tai maanpinnalla. Seikkailupuiston radoilla voi kerralla seikkailla 150 seikkailijaa. Isompien ryhmien seikkailu voidaan porrastaa. Luonnonvoimat eivät ole este, huonommalla säällä seikkailu järjestyy sisätiloissa viereisessä SuperPark Sveitsissä. Hotel Sveitsistä löytyy kokous- ja palaveritilat, saunatilat sekä ravintolapalvelut Hotel Sveitsi 
Kertokaa päivä ja osallistujamäärä - järjestämme kaiken puolestanne!

TyHy-päivän seikkailutarjous 23,90 sis hanskat!   Yli 30 seikkailijaa pyydä tarjous

SeikkailuSveitsin elämysasiantuntijoiden vetämiä ohjattuja aktiviteetteja:

 • Metsäaistiretki
  Aistiretkellä sukelletaan luontoon ja annetaan kaikkien aistien havainnoida luontoa. Kuunnellaan ääniä läheltä ja kaukaa, havainnoidaan maisemaa, herkistetään makunystyröitä, tunnustellaan kasveja ja tuoksutellaan luonnon tuoksuja. 
 • Korikiipeily
  Korikiipeily on jännittävä kokemus, jossa kiipeilijä pinoaa koreja päällekkäin niiden päällä istuen. Tavoitteena rakentaa mahdollisimman korkea torni. Korikiipeily ei vaadi fyysistä voimaa, hieman uskallusta ja tiimityöskentelyä. 
 • Metsäolympialaiset
  Leikkimielisessä kisailussa testataan ihan tosimiellä tiedot ja taidot! Lähdettekö kisaan yksin vai ryhmissä - tiedossa taatusti hauska kisailu!
 • Metsätreeni ja Luontojooga
  Ympäröivä luonto tarjoaa puitteet monipuolisen treenaamiseen raikkaassa ulkoilmassa. Toiveenne mukaan lähdetään ottamaan hiki pintaan tehotreenissä tai nautiskellaan luonnosta leppoisamman joogan aikana. 
 • Lumikenkäily ja Sauvakävely
  Lumikenkäily on vanhempi keksintö kuin suksi. Lumikenkäily pysäyttää sopivasti arjen kiireiden kuormittamaa elämäntahtia ja vie liikkujan lumoaviin luontoelämyksiin.Lumikenkäily sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, jos osaa kävellä, osaa myös lumikenkäillä. Oletko kokeillut lumikenkäilyä kesällä?
  Sauvakävely oikealla tekniikalla on jopa 20 prosenttia tehokkaampaa kuin kävely. Sauvakävely tuntuu fyysisesti kevyemmältä kuin perinteinen kävely ja se vaikuttaa myönteisesti myös mielialaan. Tekniikka on kuitenkin kaikki kaikessa. Elämysoppaan johdolla otetaan tekniikka haltuun ja kaikki hyöty irti sauvakävelystä.
 • Maastopyöräily tutuksi
  Retkellä otetaan haltuun maastopyöräilyn ala- ja ylämäkiajotekniikat. Tekniikkaosan jälkeen sukelletaan Sveitsin alueen poluille ja pujahdetaan moottoritien alta Usmin maisemiin. Retken voidaan yhdistää evästauko Hyyppärän kartanon idyllisessä maisemassa.
 • Melontaretki
  Retken aluksi tutustutaan avokanootilla melomisen tekniikkaan. Leppoisasti laineilla lipuen ihastellaan luontoa ja havinnoidaan lintuja. Retkeen kuuluu evästauko.

  Aktiviteettien kesto 1-4 tuntia. Järjestämme myös koko päivän tai useamman päivän ohjattuja eräretkiä. Toteutamme retket pienille (min 1 seikkailija) ja isoille ryhmille (ei ylärajaa).

Esimerkkipäivä: 
Oy YRITYS Ab viettää 40 hlö:n TyHy-päivää Sveitsissä

Päivä alkaa klo 10 SeikkailuSveitsin köysi-vaijeri puistossa uhmaamalla turvallisesti oletettua korkeanpaikan kammoa. Yrityksen edustaja Liisa valitsi seikkailupuiston ryhmälleen, koska tämä on sopivan hurjaa kaikille ja hintana oli vain 26 e/hlö sisältäen kiipeilyhanskat (jotka saa omaksi!).

10:llä tiimiläisellä olkapää kipeänä edellisen päivän tikkaturnauksesta ja heille SeikkailuSveitsi on järjestänyt palauttavan ja rentouttavan Metsäaistiretken ympäröivässä Sveitsin luonnonpuistossa. Tämä järjestyi samaan hintaan ja mukavan elämysohjaajan johdolla.

Hirveä nälkähän tuosta ylenpalttisesta hapenhaukkaamisesta ja nauramisesta tuli. Sveitsin vaihtoehtoina oli tilata puistolle Kotipitsan herkulliset pitsat tai nauttia Hotel Sveitsin maailmanluokan keittiön antimia (20 euron molemmin puolin).Tällä kertaa porukka päätyi tilaamaan pitsat, jokainen sai valita täytteet omaan makuun ja lista toimitettiin seikkailua edeltävänä päivänä puistolle, josta henkilökunta hoiti pitsatilauksen. Höyryävän kuumat pitsat saapuivat puistolle sovittuna aikana.

Erityisen hyvää tässä oli Liisan mielestä se, että suunniteltu päivämäärä voitiin lukita säätilaa pelkäämättä. Mikäli taivaalta olisi tullut Hyvigolfin rangen golf-pallojen kokoisia rakeita – hauska tekeminen olisi siirretty samassa yhteydessä olevaan SuperParkin sisäpuistoon. Siellä on valmiit ohjelmat yritysryhmien Superkisailuihin!

Hintaa päivän seikkailuille ruokineen tuli n. 36 euroa/hlö.


SeikkailuSveitsissä vietätte reippaan päivän yhdessä ulkoillen kauniin luonnon keskellä.
Laskutus onnistuu, laskutuslisä 10 €

Ota yhteyttä puh. 0500 613174/Anne tai 0400 428474/Julia pyydä tarjousYli 30 seikkailijan ryhmille ryhmäalennus.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukallenne sopiva paketti!

 

 

 

 

Yhteys

SeikkailuSveitsi Oy Härkävehmaankatu 9 05900 Hyvinkää info@seikkailusveitsi.fi

myynti
0500 613 174/Anne
0400 428 474/Julia

 

PUISTOPUHELIN
0400 963 391
Säätiedustelut, varaustilanne ja muut kyselyt