30. Toukokuu, Hyvinkää SÄÄ NYT selkeää +18 KATSO 10 PÄIVÄN SÄÄENNUSTE
SeikkailuSveitsi Facebookissa SeikkailuSveitsi Instagramissa
Seikkailu Sveitsi TYHY- ja virkistyspäivät

TYHY- ja virkistyspäivät

Yhdessä seikkailemaan!

SeikkailuSveitsi tarjoaa mahtavat puitteet vauhdikkaaseen ja taatusti unohtumattomaan toimintapäivään! Oli kyseessä sitten synttärit, TyHy- tai virksityspäivä, kauden päättäjäiset tai polttarit – seikkailemassa viihtyy jokainen. Päivä sisältää kaikille mukavaa ja elämyksellistä tekemistä seikkailuradoilla tai maanpinnalla. Seikkailupuiston radoilla voi kerralla seikkailla 150 seikkailijaa. Isompien ryhmien seikkailu voidaan porrastaa. Luonnonvoimat eivät ole este, huonommalla säällä seikkailu järjestyy sisätiloissa viereisessä SuperPark Sveitsissä. Hotel Sveitsistä löytyy kokous- ja palaveritilat, saunatilat sekä ravintolapalvelut Hotel Sveitsi 
Kertokaa päivä ja osallistujamäärä - järjestämme kaiken puolestanne!

TyHy-päivän seikkailutarjous 23,90 sis hanskat!   Yli 30 seikkailijaa pyydä tarjous

SeikkailuSveitsin elämysasiantuntijoiden vetämiä ohjattuja aktiviteetteja:

  • Metsäaistiretki
  • Korikiipeily
  • Metsäolympialaiset
  • Metsätreeni
  • Lumikenkäilyä ja sauvakävelyä

    Aktiviteettien kesto 1-4 tuntia. 

Esimerkkipäivä: 
Oy YRITYS Ab viettää 40 hlö:n TyHy-päivää Sveitsissä

Päivä alkaa klo 10 SeikkailuSveitsin köysi-vaijeri puistossa uhmaamalla turvallisesti oletettua korkeanpaikan kammoa. Yrityksen edustaja Liisa valitsi seikkailupuiston ryhmälleen, koska tämä on sopivan hurjaa kaikille ja hintana oli vain 23,90 e/hlö sisältäen kiipeilyhanskat (jotka saa omaksi!).

10:llä tiimiläisellä olkapää kipeänä edellisen päivän tikkaturnauksesta ja heille SeikkailuSveitsi on järjestänyt Sveitsi 7-ottelun maankamaralla ja Metsäaistiretken ympäröivässä Sveitsin luonnonpuistossa. Tämä järjestyi samaan hintaan ja mukavan metsäohjaajan johdolla.

Hirveä nälkähän tuosta ylenpalttisesta hapenhaukkaamisesta ja nauramisesta tuli. Sveitsin vaihtoehtoina oli viihdekeskuksen Sveitsi Snacksin eväät (10 euron molemmin puolin), Hotel Sveitsin maailmanluokan keittiön antimet (20 euron molemmin puolin) tai keittolounas puistolla (10e/hlö). Tällä kertaa valinnaksi osui Sveitsi Snacksin Kanatortillat + virvoitusjuoma hintaan 11e/hlö.

Erityisen hyvää tässä oli Liisan mielestä se, että suunniteltu päivämäärä voitiin lukita säätilaa pelkäämättä. Mikäli taivaalta olisi tullut Hyvigolfin rangen golf-pallojen kokoisia rakeita – hauska tekeminen olisi siirretty samassa yhteydessä olevaan SuperParkin sisäpuistoon. Siellä on valmiit ohjelmat yritysryhmien Superkisailuihin!

Hintaa päivän seikkailuille ruokineen tuli 34,90 euroa/hlö.


SeikkailuSveitsissä vietätte reippaan päivän yhdessä ulkoillen kauniin luonnon keskellä.
Laskutus onnistuu, laskutuslisä 10 €

Ota yhteyttä puh. 040 935 5464/Janne, 0400 231 391/Nico tai pyydä tarjousYli 30 seikkailijan ryhmille ryhmäalennus.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukallenne sopiva paketti!

 

 

 

 

Yhteys

SeikkailuSveitsi Oy Härkävehmaankatu 9 05900 Hyvinkää info@seikkailusveitsi.fi

myynti
040 935 5464/Janne
0400 231 391/Nico

 

PUISTOPUHELIN
0400 963 391
Säätiedustelut, varaustilanne ja muut kyselyt