23. Helmikuu, Hyvinkää SÄÄ NYT pilvistä +2 KATSO 10 PÄIVÄN SÄÄENNUSTE
SeikkailuSveitsi Facebookissa SeikkailuSveitsi Instagramissa
Seikkailu Sveitsi Ryhmäpaketit

Ryhmäpaketit

Yhdessä seikkailemaan!

SeikkailuSveitsi tarjoaa mahtavat puitteet vauhdikkaaseen ja taatusti unohtumattomaan toimintapäivään! Oli kyseessä sitten synttärit, TYHY- tai virksityspäivä, kauden päättäjäiset tai polttarit – seikkailemassa viihtyy jokainen. Seikkailupuiston radoilla voi kerralla seikkailla 150 seikkailijaa. Isompien ryhmien seikkailu voidaan porrastaa. Luonnonvoimat eivät ole este, huonommalla säällä seikkailu järjestyy sisätiloissa viereisessä SuperPark Sveitsissä. Hotel Sveitsistä löytyy kokous- ja palaveritilat sekä ravintolapalvelut ja kahvila. Kertokaa päivä ja osallistujamäärä - järjestämme kaiken puolestanne!

Seikkailun ohessa voi kisailla "Sveitsi 7-ottelun" tai reippailla opastetuilla luonto-ja kulttuuripoluilla. Ryhmille myös ennakkotilauksesta Metsämieli- kävely, metsäjoogaa tai sauvakävelyopastusta.

SeikkailuSveitsissä vietätte reippaan päivän yhdessä ulkoillen kauniin luonnon keskellä. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousYli 10 seikkailija ryhmille ryhmäalennus.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukallenne sopiva paketti!

 

Syntymäpäiväjuhlat

Synttärit Sveitsissä! Syntymäpäiväksi ulkoilemaan yhdessä hauskan aktiviteetin parissa. 
Synttäriseikkailijat saavat normaalin lipun hinnasta -10% (min. 10 hlö). 1 aikuinen / 10 lasta seikkailee maksutta.
Seikkailun ohessa maistuu Seikkailijan eväspaketti KulmaDelistä tai voit tuoda omat eväät.  

Tulostettava synttärikutsu ladattavissa tästä.

Polttarit

Vauhtia ja jännitystä polttareissa! Polttarisankari sekä muu seurue aloittaa seikkailun päivän teemaan sopivalla ryhmätehtävällä. Mikäli aikaa on rajallisesti lähettäkää polttarisankari ja rohkeimmat mega ZipLine radalle.

Huom! Polttaripäivän ohjelma kannattaa aloittaa seikkailupuistosta, (seikkailupuiston radoille ei pääse alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena).

Pyydä tarjous!

Muista myös:

Seikkailuratojen lisäksi ryhmille tarjolla myös korikiipeily, jossa juomakoreista niiden päällä istuen yritetään rakentaa mahdollisimman korkea torni! Tehtävä vaatii tiimityöskentelyä. :) Hinta 12€, sis alv 10%.

Mikäli ryhmässä on seikkailijoita, joille maanpinnalla pysyminen tuntuu turvallisemmalta, voidaan heille järjestää oheisohjelmaa, kuten Metsämieli-kävely, metsäjooga,  sauvakävelyopastus tai Sveitsi 7-ottelu. Hinta näille sama kuin seikkailupuiston hinta, min 4 osallistujaa (1-3 osallistujaa 25€/ osallistuja).

 

Yhteys

SeikkailuSveitsi Oy Härkävehmaankatu 9 05900 Hyvinkää info@seikkailusveitsi.fi

PUISTOPUHELIN
0400 963391
Säätiedustelut, varaustilanne ja muut kyselyt