07. Maaliskuu, Hyvinkää SÄÄ NYT pilvistä -7 KATSO 10 PÄIVÄN SÄÄENNUSTE
SeikkailuSveitsi Facebookissa SeikkailuSveitsi Instagramissa
Seikkailu Sveitsi Elämyksiä vain alle tunnin päässä Helsingistä

Elämyksiä vain alle tunnin päässä Helsingistä

SeikkailuSveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomea, Hyvinkään keskustan tuntumassa. Tulet sitten etelästä, pohjoisesta, idästä tai lännestä SVEITSIN opasteet ohjaavat perille. 

Matka-aika Helsingistä kestää autolla tai junalla noin 45 minuuttia. Lahdesta tunti, Tampereelta 1,5 tuntia ja Turusta hurauttaa perille parissa tunnissa. Helsinki-Vantaan lentokentältä Hyvinkäälle pääsee junalla. 

Autolla saavuttaessa Härkävehmaankadun varressa sijaitsee iso parkkialue (maksuton, ei aikarajoitetta). Parkkipaikalta matkaa puistolle alle 300metriä, seuraa viitoitusta. Härkävehmaankadun päässä, aivan puiston lipunmyynnin vieressä on pienempi parkkialue (maksuton, muista pysäköintikiekko!)

Liikkuessasi julkisilla kulkuvälineillä, junalla tai bussilla, pääset helposti ja nopeasti Hyvinkään keskustasta seikkailemaan. Matka rautatieasemalta Sveitsiin kestää noin 10 minuuttia.

Hyvinkään liikenteen paikallisbussi liikennöi Sveitsiin reittiä 8 RAUTATIEASEMA - SVEITSI ja reittiä 6 RAUTATIEASEMA - PAAVOLA (osa vuoroista pyydettäessä ja osa ennakkoon tilaamalla).  Bussin lähtöpaikka rautatieasemalla on lähinnä raiteita oleva pysäkkilevennys ja Sveitsissä hotellin piha, josta matkaa seikkailupuistoon n. 200m.

Tarkempaa tietoa aikatauista, lippuhinnoista, reittikartat ja tilausohjeet  http://www.hyvinkaanliikenne.fi

 

Tervetuloa!

 

Yhteys

SeikkailuSveitsi Oy Härkävehmaankatu 9 05900 Hyvinkää info@seikkailusveitsi.fi

PUISTOPUHELIN
0400 963391
Säätiedustelut, varaustilanne ja muut kyselyt