21. Tammikuu, Hyvinkää SÄÄ NYT lumisadetta -7 KATSO 10 PÄIVÄN SÄÄENNUSTE
SeikkailuSveitsi Facebookissa SeikkailuSveitsi Instagramissa
Seikkailu Sveitsi Seikkailupuisto

Seikkailupuisto

Anna luonnon koskettaa, löydä itsestäsi seikkailija! Ketterästi kuin orava, korkealla kuin lintu. Harjoita tasapainoasi, vartalon hallintaa, keskittymiskykyä – ja uhmaa korkeanpaikan kammoa turvallisesti!

SeikkailuSveitsi toivottaa kaikenikäiset seikkailijat tervetulleiksi Hyvinkäälle haastamaan itsensä. Puistoon pääset helposti omalla autolla ja julkisilla kulkuvälineillä.

Meillä paistaa aina, täällä viihdyt joka säällä. Puisto sijaitsee luonnonkauniissa maastossa, osittain luonnonsuojelu- ja puistoalueella. Alue on poikkeuksellisen hieno seikkailutoimintaan. Runsas puusto ja jääkautinen suppa huolehtivat siitä, että kesäkuumilla puistossa ei ole tukalaa. Sade puolestaan tuntuu kangasmetsässä virkistävältä.

Voit myös nauttia puiston vilinästä maasta käsin. Alueen tiheä ja hyvin hoidettu polkuverkosto tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta rauhallisemmassa miljöössä.

Haluamme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen seikkailuelämyksen. Reiteille lähdetään seikkailuun tarkoitetuilla varusteilla ja oppaan kurssittamana. Jotta seikkailustasi tulee ikimuistoinen, perehdy puiston turvallisen seikkailun pelisääntöihin.

Valmistaudu seikkailuun, yllätä ja voita itsesi!

RADAT

SeikkailuSveitsi koostuu 12:sta erillisestä köysiradasta. Lisäksi ryhmille suunnattuja aktiviteetteja, jotka soveltuvat kaikenikäisille. Radat on rakennettu puihin 1-15 metrin korkeuteen. Puiston erikoisuus on jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata Mega ZipLine, jolle kertyy mittaa kaikkiaan puoli kilometriä ja korkeutta lähes 40 metriä. Radoilla seikkailija suorittaa erilaisia tehtäviä sekä haasteita  kiiveten, liukuen ja tasapainoille. SeikkailuSveitsi tarjoaa haasteita, hauskuutta, liikkumisen iloa ja luonnon raikasta energiaa. Puiston radat on jaettu neljään eri vaikeustasoon.


VASTUULLISUUS
SeikkailuSveitsin yrityksen perusajatus on huomioida kaikessa toiminnassa vastuullisuus. 

  • henkilöstö, työolot ja ihmisoikeudet: Kaikki ihmiset ja jokainen seikkailija ovat meille saman arvoisia. Haluamme tarjota jokaiselle seikkailijalle turvallisen seikkailuelämyksen, ohjaajillamme on aina aikaa auttaa, tulla kaveriksi radoille ja kannustaa. Noudatamme Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevaa työehtosopimusta. Tarjoamme työntekijöille mukavan työyhteisön, jossa on mahdollista olla oma persoona. Tarjoamme työntekijöille myös lisäkoulutusmahdollisuuksia.
  • kestäväkehitys: huomioimme yritystoiminnassa yrityksen suorat ja epäsuorat vaikutukset ympäröivään yhteiskuntaan.Tarkastelemme toimintaa ekologisen, talouden, sosiaalisen ja kulttuurien kestävyyden kautta. Toiminnan päiväkohtainen raportointi on meillä rutiini.
  • ympäristövastuu: kaiken toimintamme perustana on luonto ja ympäristö sekä niiden tarjoamat mahdollisuudet. Toimimme Sveitsin luonnonsuojelualueella, jolloin toimintamme ympäristövaikutukset ovat tarkassa seurannassa. 

TERVETULOA – LÖYDÄ ITSESTÄSI SEIKKAILIJA!

Yhteys

SeikkailuSveitsi Oy Härkävehmaankatu 9 05900 Hyvinkää info@seikkailusveitsi.fi

PUISTOPUHELIN
0400 963391
Säätiedustelut, varaustilanne ja muut kyselyt