23. Helmikuu, Hyvinkää SÄÄ NYT selkeää -17 KATSO 10 PÄIVÄN SÄÄENNUSTE
SeikkailuSveitsi Facebookissa SeikkailuSveitsi Instagramissa
Seikkailu Sveitsi Seikkailupuisto

Seikkailupuisto

Anna luonnon koskettaa, löydä itsestäsi seikkailija! Ketterästi kuin orava, korkealla kuin lintu. Harjoita tasapainoasi, vartalon hallintaa, keskittymiskykyä – ja uhmaa korkeanpaikan kammoa turvallisesti!

SeikkailuSveitsi toivottaa kaiken-ikäiset seikkailijat Hyvinkäälle haastamaan itsensä. Puistoon pääset helposti omalla autolla ja julkisilla kulkuvälineillä.

Meillä paistaa aina, täällä viihdyt joka säällä. Puisto sijaitsee luonnonkauniissa maastossa, osittain luonnonsuojelu- ja puistoalueella. Alue on poikkeuksellisen hieno seikkailutoimintaan. Runsas puusto ja jääkautinen suppa huolehtivat siitä, että kesäkuumilla puistossa ei ole tukalaa. Sade puolestaan tuntuu kangasmetsässä virkistävältä.

Voit myös nauttia puiston vilinästä maasta käsin. Alueen tiheä ja hyvin hoidettu polkuverkosto tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta rauhallisemmassa miljöössä.

RADAT

 SeikkailuSveitsissä sinua odottavat kymmenen eritasoista rataa: valitse niistä sinulle juuri sopivin. Radat kulkevat 3 – 12 metrin korkeudella. Luonto on voimavaramme, kunnioitamme sitä joka tilanteessa. Reitti on rakennettu niin, etteivät ne vahingoita puita.

Puiston erikoisuus on jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata, jolle kertyy mittaa kaikkiaan puoli kilometriä. Liu'un aikana seikkailijalla on allaan ilmaa parhaimmillaan kerrostalon verran! Tule myös testaamaan, olisiko sinusta mäkihyppääjäksi!

Haluamme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen seikkailuelämyksen. Reiteille lähdetään seikkailuun tarkoitetuilla varusteilla ja oppaan kurssittamana. Jotta seikkailustasi tulee ikimuistoinen, perehdy puiston turvallisen seikkailun pelisääntöihin.

Valmistaudu seikkailuun, yllätä ja voita itsesi!

TERVETULOA – KAIVA ITSESTÄSI SEIKKAILIJA!

Yhteys

SeikkailuSveitsi Oy Härkävehmaankatu 9 05900 Hyvinkää info@seikkailusveitsi.fi

PUISTOPUHELIN
0400 963391
Säätiedustelut, varaustilanne ja muut kyselyt

Ajankohtaiset tiedotteet ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi Liity postituslistalle