08. Huhtikuu, Hyvinkää SÄÄ NYT puolipilvistä +11 KATSO 10 PÄIVÄN SÄÄENNUSTE
SeikkailuSveitsi Facebookissa SeikkailuSveitsi Instagramissa
Seikkailu Sveitsi Seikkailupuisto

Seikkailupuisto

Anna luonnon koskettaa, löydä itsestäsi seikkailija! Ketterästi kuin orava, korkealla kuin lintu. Harjoita tasapainoasi, vartalon hallintaa, keskittymiskykyä – ja uhmaa korkeanpaikan kammoa turvallisesti!

SeikkailuSveitsi toivottaa kaikenikäiset seikkailijat tervetulleiksi Hyvinkäälle haastamaan itsensä. Puistoon pääset helposti omalla autolla ja julkisilla kulkuvälineillä.

Meillä paistaa aina, täällä viihdyt joka säällä. Puisto sijaitsee luonnonkauniissa maastossa, osittain luonnonsuojelu- ja puistoalueella. Alue on poikkeuksellisen hieno seikkailutoimintaan. Runsas puusto ja jääkautinen suppa huolehtivat siitä, että kesäkuumilla puistossa ei ole tukalaa. Sade puolestaan tuntuu kangasmetsässä virkistävältä.

Voit myös nauttia puiston vilinästä maasta käsin. Alueen tiheä ja hyvin hoidettu polkuverkosto tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta rauhallisemmassa miljöössä.

Haluamme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen seikkailuelämyksen. Reiteille lähdetään seikkailuun tarkoitetuilla varusteilla ja oppaan kurssittamana. Jotta seikkailustasi tulee ikimuistoinen, perehdy puiston turvallisen seikkailun pelisääntöihin.

Valmistaudu seikkailuun, yllätä ja voita itsesi!

RADAT

SeikkailuSveitsi koostuu 12:sta erillisestä köysiradasta. Lisäksi ryhmille suunnattuja aktiviteetteja, jotka soveltuvat kaikenikäisille. Radat on rakennettu puihin 1-15 metrin korkeuteen. Puiston erikoisuus on jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata Mega ZipLine, jolle kertyy mittaa kaikkiaan puoli kilometriä ja korkeutta lähes 40 metriä. Radoilla seikkailija suorittaa erilaisia tehtäviä sekä haasteita  kiiveten, liukuen ja tasapainoille. SeikkailuSveitsi tarjoaa haasteita, hauskuutta, liikkumisen iloa ja luonnon raikasta energiaa.

Puiston radat on jaettu neljään eri vaikeustasoon:

 • Naperorata (pinkki)
  • Naperoradalla pienimmät seikkailijat ( 90-120 cm) pääsevät kokemaan samoja tehtäviä kuin korkeammilla radoilla. Aikuinen pystyy avustamaan naperoseikkailijaa maantasosta seikkailun ajan.

   HUOM. Puiston ratojen numerointi ja varikoodit ovat muuttuneet karttaan merkityistä! (kartan värit suluissa)
 • Harjoitusradat 2 kpl (kartassa musta) 
  • Seikkailu alkaa harjoitusradalta, jossa ohjaajan opastuksella tutustutaan radoilla turvalliseen liikkumiseen ja turvavälineiden oikeaan käyttöön.
 • Perheradat 1-4 SINISET VIIRIT puistolla (korkeus 3-5 m):
  • 1 "Ämpäri" (keltainen), 2 "Peura" (oranssi) ja 3 "Verkko" (punainen) ja 4 "Pyörä-rata"  (ei kartassa)
  • Perheradat sopivat erinomaisesti aloitteleville seikkailijoille. Radoilta on monia mukavia haasteita ja hauskoja liukuja. Kokeneemmat seikkailijat voivat haastaa itsensä suorittamaan esteitä tasapainoilemalla ilman aputukea.
 • Mediumradat 5-7 VIHREÄT VIIRIT puistolla (korkeus 5-8 m):
  • 5 "Maisemarata" (tumma sininen), 6 "Sukset" (vihreä) ja 7 "Köysitikas" (sininen)
  • Mediumradoilla kiivetään jo hieman korkeammalla ja tehtävät ovat haastavampia. Radoilla kohtaat trapestiliinan, pitkiä liukuja ja vanhat mäkihyppysukset, löydätkö hyvän vauhtiasennon?
 • Puiston helmi Mega ZipLine 8 PUNAINEN VIIRI puistolla (musta)
  • korkeutta parhaimmillaan lähes 40m, liidä kuin lintu ja ihastele Sveitsin maisemia!!!! Tälle radalle pienemmät seikkailijat (alle 125 cm) tarvitsevat oman vastuullisen seikkailijan mukaan.
 • Sport-rata 9 MUSTA VIIRI puistolla (ruskea) (korkeus 10-15m)
  • Rata vaatii fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia. Kokeiletko itse vai kannustatko kaveria?

 

TERVETULOA – LÖYDÄ ITSESTÄSI SEIKKAILIJA!

Yhteys

SeikkailuSveitsi Oy Härkävehmaankatu 9 05900 Hyvinkää info@seikkailusveitsi.fi

PUISTOPUHELIN
0400 963391
Säätiedustelut, varaustilanne ja muut kyselyt