Yhdessä seikkaile­maan!

SeikkailuSveitsi tarjoaa mahtavat puitteet vauhdikkaaseen ja taatusti unohtumattomaan toimintapäivään!

Oli kyseessä sitten synttärit, TYHY- tai virkistyspäivä, kauden päättäjäiset, polttarit tai seikkailupäivä perheen kesken– seikkailemassa viihtyy jokainen.

Päivä sisältää kaikille mukavaa ja elämyksellistä tekemistä seikkailuradoilla tai maanpinnalla.

Seikkailupuiston radoilla voi kerralla seikkailla 150 seikkailijaa. Isompien ryhmien seikkailu voidaan porrastaa. Luonnonvoimat eivät ole este, huonommalla säällä seikkailu järjestyy sisätiloissa viereisessä SuperPark Sveitsissä.

Hotel Sveitsistä löytyy kokous- ja palaveritilat, saunatilat sekä ravintolapalvelut.

Kertokaa päivä ja osallistujamäärä – järjestämme kaiken puolestanne!

Syntymä­päivä­juhlat

Lasten ja aikuisten synttärit järjestyy helposti Sveitsissä. Syntymäpäiväksi ulkoilemaan yhdessä hauskan aktiviteetin parissa, voiko olla hauskempaa!

Synttäriseikkailijat saavat normaalin lipun hinnasta -2€ (min. 8 hlö).

Lasten synttäreillä 1 aikuinen / 8 lasta seikkailee maksutta. (lapset alle 12 v)

Synttärisankaria muistamme pienellä lahjalla!

Koululuokat

Luokkaretki tai liikuntatunti seikkailupuistossa – unohtumaton elämys!

Tarjoamme koululuokille miellyttävän ja turvallisen seikkailuelämyksen.

Reiteille lähdetään seikkailuun tarkoitetuilla varusteilla ja oppaan kurssittamana. Ennen seikkailua tulee jokaisen seikkailijan lisäksi lukea puiston turvallisen seikkailun pelisäännöt.

Seikkailun kesto on kaksi tuntia. Retkipäivään voi yhdistää myös muita SeikkailuSveitsin aktiviteetteja.

Koululuokkien hinnat:
1.-3. luokka 10€
4.-6. luokka 16€
7.-9. luokka 19€

opettajat maksutta.

Virkistyspäivät

Tekemistä virkistyspäivälle tai kokouspäivän päätteeksi?

SeikkailuSveitsi tarjoaa upeat puitteet aktiiviseen virkistyspäivään.

Joukkueina metsäolympialaisiin vai yksilöinä kiipeilemään seikkailuradoille? Seikkailupäivään voi yhdistää myös molemmat.

Kertokaa päivä, budjetti ja osallistujamäärä – järjestämme kaiken puolestanne!

Hotel Sveitsistä löytyy yrityksille myös kokous- ja palaveritilat, saunatilat sekä ravintolapalvelut.

Polttarit

Vauhtia ja jännitystä polttareissa! Porukalla seikkailuradoille, korikiipeilemään tai kenties metsäjoogaamaan?

Mikäli aikaa on rajallisesti, lähettäkää polttarisankari ja rohkeimmat mega ZipLine radalle.

Järjestämme toiveidenne mukaisesti unohtumattoman polttaripäivän.

Huom!
Polttaripäivän ohjelma kannattaa aloittaa seikkailupuistosta, seikkailupuiston radoille ei pääse alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena.

Seikkailu­Sveitsin elämys­­asian­­tunti­joiden vetämiä ohjat­tuja akti­viteet­teja:

Metsäaisti­retki

Aistiretkellä sukelletaan luontoon ja annetaan kaikkien aistien havainnoida luontoa. Kuunnellaan ääniä läheltä ja kaukaa, havainnoidaan maisemaa, herkistetään makunystyröitä, tunnustellaan kasveja ja tuoksutellaan luonnon tuoksuja.

Korikiipeily

Korikiipeily on jännittävä kokemus, jossa kiipeilijä pinoaa koreja päällekkäin niiden päällä istuen. Tavoitteena rakentaa mahdollisimman korkea torni. Korikiipeily ei vaadi fyysistä voimaa, hieman uskallusta ja tiimityöskentelyä.

Metsä­olympialaiset

Leikkimielisessä kisailussa testataan tiedot ja taidot! Lähdettekö kisaan yksin vai ryhmissä – tiedossa taatusti hauska kisailu!

Metsätreeni ja Luontojooga

Ympäröivä luonto tarjoaa puitteet monipuolisen treenaamiseen raikkaassa ulkoilmassa. Toiveenne mukaan lähdetään ottamaan hiki pintaan tehotreenissä tai nautiskellaan luonnosta leppoisamman joogan aikana.

Lumikenkäily

Lumikenkäily on vanhempi keksintö kuin suksi. Lumikenkäily pysäyttää sopivasti arjen kiireiden kuormittamaa elämäntahtia ja vie liikkujan lumoaviin luontoelämyksiin. Lumikenkäily sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, jos osaa kävellä, osaa myös lumikenkäillä. Oletko kokeillut lumikenkäilyä kesällä?

Sauvakävely

Sauvakävely oikealla tekniikalla on jopa 20 prosenttia tehokkaampaa kuin kävely. Sauvakävely tuntuu fyysisesti kevyemmältä kuin perinteinen kävely ja se vaikuttaa myönteisesti myös mielialaan. Tekniikka on kuitenkin kaikki kaikessa. Elämysoppaan johdolla otetaan tekniikka haltuun ja kaikki hyöty irti sauvakävelystä.

Melontaretki

Retken aluksi tutustutaan avokanootilla melomisen tekniikkaan. Leppoisasti laineilla lipuen ihastellaan luontoa ja havainnoidaan lintuja. Retkeen kuuluu evästauko.
Aktiviteettien kesto 1-4 tuntia. Järjestämme myös koko päivän tai useamman päivän ohjattuja eräretkiä. Toteutamme retket pienille (min 1 seikkailija) ja isoille ryhmille (ei ylärajaa).

Tarjouspyyntö

Suunnitteletko polttareita, synttäreitä, TYHY- tai muuta virkistyspäivää vähintään 10 hengen ryhmälle? Seikkailupuistossa on mukavaa tekemistä kaikille; myös osallistujille, jotka haluavat seikkailla maastossa, jalat tukevasti maan pinnalla.

Ota yhteyttä, niin järjestämme teille toiveidenne mukaisen elämyspaketin!

Ryhmämyynti

Julia Kirves
0400428474

Sähköpostit

TarjouspyyntöLOMAKE

Toivon yhteydenottoa

Tietosuoja

5 + 14 =

Peruutus­ehdot & laskutus

Varaukset ovat muokattavissa 72 h ennen varausajankohtaa veloituksetta. Alle 72 h peruutuksissa laskutamme 50% varauksen arvosta. Esim. säätilasta johtuen varaus on mahdollista siirtää SuperPark sisäpuistoon, jossa järjestämme ryhmäohjelmaa. Myrskytuuli ja ukkosenilma ovat ainoita sääilmiöitä, jotka estävät kiipeilyn.

Aina joku jää kelkasta, eli ryhmäkoko saa olla pienempi kuin varatessa. Varaamme kuitenkin työntekijöitä hyvissä ajoin ja mikäli ryhmäkoko muuttuu merkittävästi, niin joudumme huomioimaan maksussa alkuperäisen varauksen vaatiman ohjaajien lukumäärän.

Laskutus onnistuu 14 pv maksuajalla ja 10 € laskutuslisällä. Paikanpäällä maksu onnistuu kaikilla maksutavoilla.